Full Service

Onze full-service samenwerking met ACT Groep kan u de mogelijkheid geven om het gehele systeem ook te laten plaatsen. Dit kan inhouden dat o.a. het plaatsen volledig voor u verzorgd wordt of dat het meegenomen wordt in een update van uw tuin als dit van toepassing is. Zo heeft u alles bij 1 partij en kan dit zorgen voor synergie.

Door klimaatverandering krijgen we steeds meer te maken met hevige neerslag en periodes van langdurige droogte. Bij zware regenval kan ons riool de hoeveelheid water steeds vaker niet aan, waardoor straten en soms zelfs woningen blank komen te staan. Ook vindt er overstort plaats op oppervlaktewater, waardoor vervuild water in sloten en rivieren terechtkomt. Door af te koppelen helpt u om dit te voorkomen. Het relatief schone hemelwater hoeft niet langer onnodig gezuiverd te worden en kan rechtstreeks naar de planten en bomen in uw tuin.
Vooral bij droogte is het zonde om schaars hemelwater af te voeren, terwijl uw groen het goed kan gebruiken.

ACT groep heeft ook diverse samenwerkingsverbanden in de vorm van full service indien het grotere of meerdere projecten zijn.
Ten alle tijden zal ACT groep
 de eindcontrole verzorgen of dat het systeem correct is aangesloten. 

Betrouwbaar en op expertise gebaseerd advies.
We zien het vaak gebeuren dat men achterblijft met het restant van de klus.
ACT groep zorgt dat u nergens over hoeft na te denken en dat het netjes achtergelaten wordt.

Al jaren actief in en rondom huis. Er is weinig wat we niet voor u kunnen doen.

Of het nu gaat om vernieuwen of renoveren. Onze voorkeur gaat altijd zoveel als mogelijk naar behoud van de originele karakter.

Betrouwbaar en op expertise gebaseerd advies. We zien het vaak gebeuren  dat men achterblijft met het restant van de klus. ACT groep zorgt dat u nergens over hoeft na te denken en dat het netjes achtergelaten wordt.

Elke tuinaanleg benaderen we vanaf de  start alsof het onze eigen tuin wordt. Met aandacht, zorg en precisie

Ruim 15 jaar in klussen in huis. Verbouwen of renoveren is een hele klus waarbij de nodige ervaring en kennis vereist is.

Goed schilderen is een vak op zich. Niet alleen de kwaliteit van de verf bepaalt het werk.  Ook de voorbereiding en afwerking. 

Chat openen
Afkoppelen Hemelwaterafvoer
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?